Celebrities in Ischgl – o.a. Alf en E.T.

Ook dit jaar weer een hoop celebrities in Ischgl tijdens het “Formen in Weiss” event. Zo komt Alf (ken je hem nog?) ook langs waaien. Hier zie je hem aan het “werk”, straks dus op de piste!
:
:

Er zullen deze week vele celebrities letterlijk gaan verschijnen in Ischgl tijdens het 16e “Formen in Weiss” event. Naast Alf, kun je ook E.T., “Futurama” karakters, Wall-E, en Star Wars sterren tegen het lijf lopen of skien!

Formen in Weiss 2009 thema: Aliens
Het jaarlijkse sneeuwsculpturen event heeft dit jaar als thema: Aliens. Sneeuw kunstenaars uit de hele wereld konden hun inzendingen voor de wedstijd naar de jury in Ischgl sturen. Deze 10 deelnemers (zie lijst) hebben de beste ontwerpen ingestuurd en zij werden dus uitgenodigd om hun kunsten te vertonen. Vandaag kregen ze de metershoge bult sneeuw tot hun beschikking gesteld waaruit ze een figuur mogen maken. Hier de deelnemers:

:
:

Waar en wanneer kom je wie tegen?
Kijk op het onderstaande overzicht waar je welke sneeuwcreatie kan gaan bekijken. Deze week worden ze gebouwd met op vrijdag de prijsuitreiking. Daarna zullen de sculpturen zeker enkele weken, zo niet maanden te zien zijn. Er is dus geen haast, je foto moment met Alf of E.T. is niet in gevaar als je pas over een maand die kant op gaat.

Bijna alle sculpturen staan weer boven de Idalp, alleen “Alienoidis” (wat of wie dat ook mag zijn) staat boven de Hoellenkar.

:
:

Mocht je in de buurt zijn deze week, of later natuurlijk, stuur dan maar eens wat fotos op naar [email protected]. Altijd leuk, klik op Ronaldinho voor wat beelden van vorig jaar!

Lees ook:Mooiste Sneeuwsculptuur in Ischgl: E.T.
Lees ook:Ook Wickie de Viking in Ischgl!
Lees ook:Weer prachtige sneeuwsculpturen in Ischgl
Lees ook:EK 2008 koorts nu al in Ischgl
Lees ook:Rihanna opent het seizoen in Ischgl: Shut up and Ski!

Eén reactie op “Celebrities in Ischgl – o.a. Alf en E.T.

  1. oblislike

    Good post, good looking website, added it to my favs.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.