Kortingen tijdens Zonne-Skiweken in Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena (Oostenrijk) wil de periode van 14 maart tot het eind van het seizoen extra promoten. Daarom introduceert de vakantieregio de ‘zonne-skiweken’ met aantrekkelijke all-in aanbiedingen en kortingen.
:
:
:

Skiën in de lente voor weinig geld. Dat kan tijdens de ‘zonne-skiweken’ in de zeven skige­bie­den van de Tiroler Zugspitz Arena, goed voor bijna 150 km pistes. Een weekarrangement in deze periode omvat 7 overnachtingen, een zesdaagse skipas (Happy Ski Card) en 10% korting op de skihuur en -les. In een ontbijtpension boek je dit pakket al vanaf EUR 297,- per persoon. Een viersterren-hotel op basis van halfpension is vanaf EUR 586,- te boeken.

Perfect voor families
De gemoedelijke en overzichtelijke skigebieden in de dorpen Ehrwald (‘Ehrwalder Alm’ en ‘Wetterstein’), Biberwier (‘Marienberg’) en Berwang/Bichlbach (‘Skischaukel Berwang’) zijn perfect voor families en gemoedelijke skiërs. Hier tref je hoofdzakelijk brede blauwe en rode pistes aan. De gevorderde wintersporter komt in de Tiroler Zugspitz Arena vooral aan z’n trekken op de ‘Grubigstein’ in Lermoos of in het gletsjerskigebied ‘Zugspitzplatt’ boven op de bijna 3.000 meter hoge Zugspitze.

Skipas zonder grenzen
De Happy Ski Card biedt niet alleen toegang tot de pistes in de Tiroler Zugspitz Arena, ook de nabijgelegen skigebieden in het Oostenrijkse Seefeld en het Duitse Mittenwald en Garmisch-Partenkirchen zijn met de dezelfde Keycard toegankelijk. De pas is geldig voor in totaal 108 liften en biedt de keuze uit 234 km skipistes.


Klik voor groter formaat

:
Goed bereikbaar

De Tiroler Zugspitz Arena ligt op zo’n 6,5 uur rijden (ca. 850 km) van Utrecht. Erg goed te doen! Er gaan ook directe vluchten naar München en Innsbruck vanaf Amsterdam. Transavia vliegt ook vanaf Rotterdam naar Innsbruck. Met de trein (de Alpen Expres, City Nightline of bijvoorbeeld de Bergland Expres) ben je vanaf Amsterdam binnen 8 uur in München of Garmisch-Partenkirchen.

Meer info
www.zugspitzarena.com (Wochenpauschale Sonnenskilauf)

Lees ook:Stoeltjes en gondels in één lift in Tirol
Lees ook:Bergbeklimmen voor kids in Tirol
Lees ook:Met de trein naar de sneeuw? Een goed alternatief!
Lees ook:Kindvriendelijk Pitztal: Kids onder 10j gratis skipas
Lees ook:Het sneeuwt op de Zugspitze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.