Enorme Show voor Presentatie Nieuwste Pistenbully

Vrijdagavond wachtte de inwoners van Innsbruck een mooie show op de Nordkette. Maar wat viel er te zien?

Multimediale show op de berg
In een kunstige voorstelling met als thema “the beauty and the beast” werd de nieuwste pistenbully van het bedrijf Prinoth voorgesteld. Hierbij werd alles uit de kast getrokken om de toeschouwers te plezieren: de multimediale show gebruikte onder andere acteurs, sneeuwvoertuigen, helikopters, en zelfs de Nordketten Pendelbahn had een rol in de show.

The Beast
Met 6 meter in lengte en 527 pk mag deze machine zich inderdaad een beest noemen. Beast moet volgens firma Prinoth alle voorgangers volledig in de schaduw zetten qua prestaties. Ook aan het uiterlijk is gedacht. Je zou haast zeggen dat designer Pininfarina zich heeft laten inspireren door de verkeerde persoonlijkheid uit “the beauty and the beast”, want wat ziet deze pistenbully er gelikt uit zeg! Je ziet Beast hieronder.

Lees ook:Fotowedstrijd: win een kleine Pistenbully
Lees ook:Pistenbully zakt door het ijs in Tignes; chauffeur overlijdt
Lees ook:Kus jezelf naar de Franse Alpen
Lees ook:Britse après-ski top 10
Lees ook:Warsteiner Snow-Show start op 29 nov. in Ischgl

2 reacties op “Enorme Show voor Presentatie Nieuwste Pistenbully

  1. Dukes

    Het gebruik van het woord Pistenbully als benaming van Prinoth’s nieuwe snowgroomer (of snowcat)is geheel niet gepast. Pistenbully is namelijk een merknaam en de concurrent van Prinoth.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jesper Engels

    Aspirine is ook een merknaam en als ik dat zeg weet iedereen wat ik bedoel :) Snowgroomer en snowcat zijn Amerikaanse termen die niet iedereen evenveel zeggen. Beter had ik dan pistenprepareerder kunnen zeggen, dat klinkt alleen niet echt lekker in een titel. Vandaar pistenbully. Misschien inderdaad niet handig in de context van een artikel over Prinoth’s Beast, dat is dan jammer voor Prinoth en mooi meegenomen voor Kässbohrer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.