Wereldprimeur: Panorama tafels in HD!

Een wereldprimeur in de wintersport scene, en ook nog eens van Nederlandse bodem? Ja, het kan echt! Het Nederlandse bedrijf MediaMountain lanceerde enkele weken terug de Panorama Tafel in HD kwaliteit. Eens even kijken…


Soms verschijnen er leuke technische produkten die het bekijken waard zijn. Zo was er vorig jaar de IDE snowmaker: een sneeuwmaker die zelfs bij +30 graad Celsius sneeuw kan maken. Dit jaar gooit een Nederlands bedrijf hoge ogen met een mooi produkt: een HD panorama tafel.

Panorama Tafels
De panorama tafel, elke wintersporter kijkt er wel eens op. Bijvoorbeeld om zich te orienteren, of om een leuke route uit te stippelen. Typisch iets waar je verder niet over nadenkt als wintersporter, totdat je dit ziet!
:

:
Je zou er bijna een stoel bij pakken…

De Panorama tafel in HD kwaliteit van het Nederlandse bedrijf MediaMountain laat het toe om elk soort content af te spelen op de informatie schermen. Terwijl je een leuke route uitstippelt zie je bijvoorbeeld een webcam van het terras in het dal, of de lange rij bij een lift die je wilde nemen. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk.

Eentje gezien op vakantie?
Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening over dit produkt. Mocht je er dus eentje tegenkomen op de wintersport vakantie (bovenstaande foto is genomen in Ellmau) laat het ons dan vooral weten!

Wat zou jij willen zien op de pistes?
Wat mis jij nou echt op de pistes? Zijn er dingen waarvan je denkt dat het je vakantie in de sneeuw echt zou helpen? Er zijn vast wel leuke, gekke, of praktische dingen te verzinnen en wij horen ze graag!

Laat dus een reactie achter of mail naar [email protected]. De leukste 3 inzendingen ontvangen van ons een SkiBootButler, hét tooltje voor de skiër.

Lees ook:Wintersport Widget voor Hyves
Lees ook:Voorbereiding wintersport deel 5: Ik ga op reis en neem mee…
Lees ook:Who needs snow to ski??
Lees ook:Slapen als een eskimo in Duits ski-oord
Lees ook:Porsche design slee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.