De bergen – thuis aan de muur!

Reliëfkaart van de VanoiseBen je zo’n wintersportfanaat dat je de Alpen graag thuis aan de muur wil hebben? Of heb je een wintersport gerelateerd bedrijf? Het Franse geografisch instituut verkoopt mooie reliëfkaarten die je aan de muur kunt hangen.

:

:

:

Reliëfkaart

Het voordeel van een reliëfkaart ten opzichte van een gewone kaart, is dat de hoogteverschillen perfect getoond worden op een reliëfkaart. Je hoeft niet te letten op hoogtelijnen en kleuren, maar de bergen steken letterlijk uit de kaart.

Het Franse geografische instituut IGN verkoopt reliëfkaarten van allerlei regio’s in Frankrijk. Zo zijn er van de Franse bergen een groot aantal kaarten verkrijgbaar, in verschillende mate van detail. Van een overzichtskaart van de Franse Alpen tot een detailkaart van de Vanoise, waar je de skigebieden van Paradiski, Trois Vallées en Espace Killy tot in detail kunt bekijken.

Reliëfkaart van de Vanoise

Kopen? Surf naar de webshop van het IGN! Verzendkosten zijn erg laag, en uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de kaart je in goede staat bereikt.

Lees ook:Aan het skiën in de Vanoise? Kijk ook naar de lucht!
Lees ook:Vanoise Express deze hele winter buiten bedrijf!!
Lees ook:Nieuw: iPhone App voor Trois Vallées
Lees ook:Paradiski investeert flink in vernieuwing skigebied
Lees ook:Poma vs Doppelmayr – strijd om de meest prestigieuze lift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.