Sauerland op jacht naar Nederlanders

Gondel @ WillingenWillingen in het Sauerland presenteert haar nieuwe accommodatiegids voor 2010 voor het eerst in de Nederlandse taal. Dit omdat de regio in zomer en winter bij Nederlanders een populaire bestemming is.

In de nieuwe gids staat alle informatie over de talrijke recreatie- en sportmogelijkheden die Willingen het hele jaar door aanbiedt. Evenals een ruime keuze aan accommodatie inclusief omschrijving, foto’s en arrangementen.

Wandelen en fietsen

Bike-Welt WillingenDe gids begint met de nieuwe pelgrimroute, gaat verder met medical wellness, wandelen en fietsen en meldt verder alle mogelijkheden voor de wintersport. De sfeervolle foto’s maken het beeld compleet. En de foto hierboven, van die eitjeslift, is ook echt in Willingen genomen. Nooit geweten dat ze in het Sauerland ook eitjes hadden!

De arrangementen in de nieuwe accommodatiegids, zoals bijvoorbeeld een week wandelen zonder bagage op de Uplandsteig of de Rothaarsteig, zijn volgens de uitgever bijzonder interessant.

Sauerland dichtbij

Willingen is volgens de plaatselijke toeristische organisaties mede bij de Nederlandse buren populair omdat het Sauerland binnen enkele uren per auto is te bereiken. Skieën in WillingenAls er sneeuw ligt is het voor de wintersporters uit Nederland bovendien het grootste skigebied noordelijk van de Alpen, zo meldt de toeristische dienst. Het is zeker niet te vergelijken met een wintersportgebied in de Alpen, daarvoor zijn de hoogteverschillen te klein, maar het is zeker leuk voor een paar dagen ertussenuit in de sneeuw.

Accommodatiegidsen zijn bij de Tourist-Information Willingen gratis verkrijgbaar, zie www.willingen.de.

Lees ook:Gegarandeerd sneeuw in Willingen
Lees ook:Superveel sneeuw in Winterberg
Lees ook:Langzamerhand ook lente in Winterberg
Lees ook:Winterberg misschien donderdag al open
Lees ook:Duitsland: ideaal voor een last minute wintersportvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.