Spetterende Seizoensafsluitingen

Een raar idee dat ik vorige week nog op mijn snowboard in Hinterglemm stond en gisteren in mijn bikini op het strand lag…

In Hinterglemm en in meer plekken in Oostenrijk zijn de liften inmiddels gesloten en is het ijs verworden tot water waar het bruine gras dat tevoorschijn komt, dankbaar van profiteert. Zie hier de situatie in Hinterglemm:

Val Thorens 

Toch zijn er nog plekken op deze aardbol waar volop geskied wordt. Zo zijn de gebieden van Ischgl en Val Thorens nog open. Volgens de website van Val Thorens zijn de omstandigheden uitzonderlijk goed, beter dan dat ze de eerder dit seizoen zijn geweest. Er zou meer dan 1,5 meter sneeuw liggen…

In VT zal de afsluitende week starten op 29 april met de traditionele Hollandse week. Omdat in die week ook Koninginnedag valt, zal het waarschijnlijk ook één grote, oranje boel zijn.

Iscghl 

Ook in Iscghl (Oostenrijk) kan nog volop geskied worden. Daar vindt op 29 april a.s. het zgn. Top of the Mountain concert plaats en naar het schijnt met een optreden van The Scissor Sisters…Begin december 2007 vindt er dan weer een Top of the Mountainsopeningsconcert plaats. Vorig jaar was dat nog met de Pussycat Dolls.

Hochfugen 

In Hochfugen kun je tot 1 mei 2007 skien, het seizoen wordt daar afgesloten met de traditionele internationale "touwrace".

Ken jij nog meer wintersportplekken die een spetterende seizoensafsluiting kennen? Zet die dan neer bij de reacties, dan zetten wij 'm weer in dit rijtje.

(Door: Saskia Smulders/De TaalFactory)

Lees ook:Toch nog even met de Paas…
Lees ook:VIP-bar: Een-na-leukste apres ski tent van Oostenrijk
Lees ook:Apres ski paleis organiseert pre party
Lees ook:Ook sensationeel evenement in Hinterglemm
Lees ook:Momenteel prima skien in Winterberg

Eén reactie op “Spetterende Seizoensafsluitingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.