Live vanuit de Alpen: Openings concert Ischgl!

A
A

Ja het was wel even spannend of ik het ging redden of niet: het openings concert in Ischgl. Bij het wegrijden vanuit Italie sneeuwde het namelijk als een dolle en was ik verplicht om de sneeuwkettingen te dragen. Mijn nieuwsgierigheid overwon de luiheid en dus reed ik rond 15.00 weg uit Sulden am Ortler om rond 17.30 in Ischgl aan te komen. Wat een gekkenhuis weer in dat dorp!

Hier rechts zie je de route, normaal gesproken te doen in een kleine 2 uur. Qua weer was het, zoals het vaak daar het geval is, een wereld van verschil tussen de Zuidkant en de Noordkant van de Alpen! De Zuidkant had te maken met bakken sneeuw, wind en mist. Aan de andere kant van de Reschenpass, eenmaal bij Nauders aangekomen, was de lucht volkomen helder!A
A
A
In het Paznaunertal hingen de bomen trouwens ook netjes krom van de sneeuw! Een erg mooi gezicht!

Nou goed, eenmaal in Ischgl aangekomen, bleek dat de bedrijfsleider niet had overdreven qua boekingen: alle hotels volgeboekt en op straat leek het wel kerstvakantie! Wat een drukte! Alle apres-ski tenten (Kuhstall, Feuer u. Eis, Trofana Alm, Niki’s Stadl etc.) hadden dan ook te maken met mensen tot voor het terras!
A
A
A
A
A
A

A
Dan het concert, voor mij de eerste keer bij de opening en had eigenlijk een wat kleiner podium verwacht op het dorpsplein. Dat bleek nogal naïef! De parkeerplaats bood denk ik net genoeg plaats aan het mega-aantal bezoekers, zie de foto’s maar!

Mooie opkomst dacht ik toch eh?! Ik was nog net op tijd om een paar liedjes van Jennifer Kae te horen. Ik had tot een paar dagen terug nog nooit van haar gehoord maar deze Filippijnse/ Duitse dame was verre van slecht! Hier nog maar een youtube-clipje!

Dan het echte werk! Gabriella Cilmi! Uiterst charmante dame met een mooie stem, om het maar zo te zeggen! Naast dat ze uiteraard haar hit “Sweet About Me” speelde, coverde ze ook “Cry Me a River” van Justin Timberlake. Zeer de moeite waard. Zo gauw de wolken me een handje helpen (internet vliegt er telkens uit met die sneeuwbuien hier dus een video uploaden lukt even niet) zal ik nog even een clipje toevoegen!

Aangezien ik nog wat vrienden wilde bezoeken, en op tijd thuis in Italie wilde zijn, heb ik Leona Lewis gelaten voor wat het was. Einde Ischgl Opening dus! Deze week nog wel even terug om daar te skien! Hier nog een paar foto’s van Gabriella Cilmi!

Let niet op de kwaliteit trouwens, iemand nog tips voor een goede digitale (spiegelreflex) camera?

Lees ook:Voorjaar Skien in Ischgl – SUPER
Lees ook:Live vanuit de Alpen: Aankomst in Sulden!
Lees ook:Ischgl Top of the Mountain Concert: Kylie Minogue
Lees ook:Het Alpenweer: Sneeuw…Pauze…en Weer Sneeuw
Lees ook:Sneeuw tussenstand voor Seizoensopeningen!

Eén reactie op “Live vanuit de Alpen: Openings concert Ischgl!

  1. hermann

    Maurice en die halve vinger weer daar??
    Jaloers ouwe…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.