Trikke Skki video van 3CV snow race

Coole video over de Trikke Skki… Gemaakt tijdens de 3CV snow race. 3CV staat voor 3 (point) Cambering Vehicle. Cambering betekent letterlijk 'wielvlucht' – oftewel: door je te laten 'vallen' kun je het voertuig voortbewegen. Zie hier voor eerdere artikelen over de Trikke Skki op dit blog!

Lees ook:Trikke Skki trekt veel aandacht in de Uithof
Lees ook:Trikke Skki filmpje
Lees ook:Geen Trikke Skki vandaag in Landgraaf
Lees ook:150 Euro korting op de Trikke Skki!!
Lees ook:Nieuwe sensatie: Trikke Skki!

2 reacties op “Trikke Skki video van 3CV snow race

  1. Cees

    Hoi Claire,

    Zoals beloofd hierbij een kleine bijdrage aan je blog.

    Ontzettend leuk om nu eens iemand tegen te komen die een echte Skki bezit. Als Webmaster van het Nederlandse en Europese Trikketalk forum kom je die helaas nog niet zoveel tegen omdat de Skki eigenlijk nog een vrij nieuw product is. Het is inderdaad een sensatie om mee te rijden en blijkbaar helemaal niet moeilijk om het onder de knie te krijgen. Waar het rijden op een gewone Trikke toch wel enige oefening vergt schijnt dat met de Skki echt een “piece of cake” te zijn. Jammer voor al die knappe skileraren!!

    Ik heb helaas door een vervelende blessure, die nu al meer dan een jaar opspeelt, helaas het genoegen nog niet mogen proeven op erop te rijden maar zodra de omstandigheden het toelaten ga ik dat zeker doen.

    Tot gauw weer op:

    http://www.trikketalk.nl of
    http://www.trikketalk.eu

    En succes met je Blog, ik kom regelmatig eens kijken hier.

    Groeten, Cees

      /   Beantwoorden  / 
  2. Claire, Redactie

    Hi Cees,

    Dank voor je berichtje! Ik heb een nieuwtje: ik kan nu definitief korting regelen op de aanschaf van een Trikke Skki. Zal ik hier en op trikketalk ook nog iets over schrijven. Dus als jij nou snel herstelt van je blessure… ;-) Veel sterkte in ieder geval – ik zal je in de tussentijd gek maken met Trikke Skki verhalen. Ciao!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.