Geen Trikke Skki vandaag in Landgraaf

Deze zondag is voor het testen van de Trikke Skki waarschijnlijk niet heel slim gekozen, daar de meest geïnteresseerde lezers vermoedelijk net terugkomen van vakantie, dan wel net zijn vertrokken…

Dus: vandaag geen Trikke Skki in Landgraaf!

Maar: mocht je deze carving machine toch eens willen uittesten, stuur me dan een mailtje op [email protected] – dan kunnen we wat organiseren!

Meer info over de Trikke Skki vind je hier op dit blog, op de officiële pagina van Trikke Europe, en bijv. op het forum Trikketalk.

 

Ik kreeg overigens te horen dat de Trikke Skki ook heel geschikt zou kunnen zijn voor mensen met kapotte kniebanden. Omdat je niet vast in bindingen staat en er bij een val gewoon 'af kunt stappen' is er minder risico om je knie in rare bochten te wringen. Het zou toch prachtig zijn voor al diegenen die hun banden aan gort hebben geskied als ze alsnog de pistes kunnen afdalen! Ik ga hier meer informatie over inwinnen, binnenkort meer…

Ook de mensen van carve-a-round zijn niet in Landgraaf – mocht je nog wel interesse hebben, kun je op hun Carve-a-round website de contactgegevens vinden.

Lees ook:Zondag 25 februari: Trikke Skki testen in Landgraaf
Lees ook:Carve-a-round & ski-chi: een innovatieve manier om beter te leren carven
Lees ook:150 Euro korting op de Trikke Skki!!
Lees ook:Trikke Skki video van 3CV snow race
Lees ook:Trikke Skki trekt veel aandacht in de Uithof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.