Spectaculaire Winteropening in SnowWorld

De weergoden kondigen het met het sombere weer van deze dagen al zo'n beetje aan: de winter is in aantocht! Tijd dus om het skiseizoen te openen. Hierbij het officiele bericht van de winteropening bij mijn favoriete indoorbaan van Nederland: Snowworld.

SnowWorld organiseert i.s.m. de Nederlandse Ski Vereniging, diverse ski- & snowboardmerken, Snowsports Academy en Ripstar wederom een grootse winteropening op 29 & 30 september in Zoetermeer. Het evenement, dat plaatsvindt in SnowWorld zal de start zijn voor een prachtig wintersportseizoen en is bedoeld voor alle wintersportliefhebbers in Nederland, jong & oud, beginners & gevorderden.

Gratis ski- en snowboard proeflessen
Op zaterdag en zondag kun je van 12:00 tot 17:00 uur profiteren van een gratis proefles van 30 minuten. Als je nog niet kunt skiën of snowboarden, dan raden wij je aan om zo vroeg mogelijk te komen, want VOL = VOL!! Skischool SnowWorld kan je informatie geven over het cursusaanbod. Boek je tijdens de winteropening een ski-, snowboardcursus dan ontvang je 10 % vroegboekkorting.

Gratis clinics
Ben je een gevorderde snowboarder dan kun je je inschrijven voor diverse gratis slalom- & freestyleclinics (Share the Rush, freestyle basics, freestyle advanced, freestyle expert, snowboardinstructor, video-coaching, offpiste en lawinekunde) van diverse toppers bij de Ripstar chillcorner met permanente snowboard-dvd’s, informatie over opleidingen. Op zondag om 15.00 uur kunnen gevorderde skiërs een proeftraining volgen van Snowsports Academy en informatie krijgen van lerarenopleiding en wedstrijdskiën. Je hoeft alleen een pisteticket te kopen bij de receptie. MKskiservice verzorgt tijdens dit weekend een slijp & waxclinic.

Snowboard cup & gästerennen
De finale van de Snowboard Cup vindt zaterdag plaats vanaf 13.00 uur, de freestyle & slalom snowboardwedstrijden zullen door Snowboard Holland worden verzorgd met aansluitend een spetterende Jägermeister après-ski party.
Tevens organiseert SnowWorld een “gästerennen” (hiervoor je je via www.snowworld.com inschrijven) voor families om 16.00 uur op Zaterdag.

Gemütlichkeit
“Die Mountain Musikers” uit Katschberg, Oostenrijk zullen zorgen voor optredens & entertainment, kortom…… je kunt genieten van winterse specialiteiten en een hoop gezelligheid. Zaterdag vanaf 21.00 uur organiseert SnowWorld een spetterende Jägermeister Après-ski Party met de sing-a-long pianoshow!

Ski- en snowboard test
Deze dag is ook ideaal om bijvoorbeeld de nieuwste ski- & snowboardmaterialen van K2, Ride, Salomon (ski's en snowboards), Völkl en Atomic te testen. Ook zijn er ook mogelijkheden om materialen te testen zoals Switchboard & Trikke Skki. Duijvesteijn Wintersport heeft speciale aanbiedingen!

Oftewel: met z'n allen naar Snowworld op 29 & 30 september. Het team van wintersport.blog.nl zal er ook zijn, dus je kunt ons ook de handen schudden!

Lees ook:Ook Trikke Skki bij seizoensopening Snowworld
Lees ook:Veel evenementen in Snowworld
Lees ook:Snowboard Cup 2007: de aftrap van het snowboard seizoen
Lees ook:Open sollicitatiedag Snowworld Zoetermeer
Lees ook:Open dagen in Ski Dome te Rucphen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.