Veel evenementen in Snowworld

De komende maanden staat er weer veel op de agenda van Neerland's wintersport-trots: Snowworld. Hoewel de pistes van Zoetermeer en Landgraaf ook in de zomer druk bezocht waren, gaat het deze herfst en winter helemaal los!

Hieronder een overzicht van de activiteiten de komende tijd.

Seizoensopeningen:

- In Zoetermeer gaat het feest beginnen op 29 en 30 september met clinics, demo's, lessen, stands en nog veel meer. Onderaan deze pagina meer info!
- Landgraaf opent officieel in oktober/ november, precieze datum nog niet bekend.
- Wintersport.blog.nl zal natuurlijk ook aanwezig zijn – dus als je ons persoonlijk wilt ontmoeten: spreek ons aan!

Testdagen:

Zowel in Zoetermeer als in Landgraaf zullen diverse fabrikanten en aanbieders/verkopers van ski's & boards (oa Salomon, Burton, Duijvesteijn) de mogelijkheid bieden materiaal uit te testen op de diverse testdagen.

Overig:

Ook zijn er deze herfst kids/teen evenementen, snowboard slalom trainingen (Landgraaf) en is er in oktober een officiele world cup snowboard wedstrijd, ook in Landgraaf!

Meer info op de site van Snowworld (die overigens binnenkort vernieuwd zal worden)!

 

————

Meer info opening Zoetermeer 29/30 september:

Je kunt je inschrijven voor diverse (proef)lessen, slalom- & freestyleclinics (Share the Rush, freestyle basics, freestyle advanced, freestyle expert, snowboardinstructor, video-coaching, offpiste en lawinekunde) van diverse toppers, Ripstar chillcorner met permanente snowboard-dvd’s, informatie over opleidingen. De finale van de Snowboard Cup vindt plaats, de snowboardwedstrijden zullen door Snowboard Holland worden verzorgd met aansluitend een spetterende Jägermeister après-ski party. Tevens organiseert SnowWorld een “Gästerennen” voor families, zijn er infostands van touroperators, diverse wintersportgebieden, lanceert de ANWB een nieuwe Wintersportportal. U kunt genieten van winterse specialiteiten tijdens het Erdinger Weissbier Oktoberfest, optredens & entertainment, kortom……een hoop gezelligheid.

De dag is ook ideaal om bijvoorbeeld de nieuwste ski- & snowboardmaterialen van K2, Ride, Salomon, Völkl, Head en Atomic te testen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om materialen te testen zoals Switchboard, Skyke etc.

Binnenkort meer informatie over het programma.

 

Lees ook:Ook Trikke Skki bij seizoensopening Snowworld
Lees ook:Spectaculaire Winteropening in SnowWorld
Lees ook:Atomic Testdagen: elke vrijdagavond
Lees ook:Topskiërs trainen in Snowworld Landgraaf
Lees ook:Snowboard Cup 2007: de aftrap van het snowboard seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.