Les 2 Alpes komt met nieuwe events

Les 2 Alpes komt dit jaar (31 okt – 2 nov) met het 19e "Mondial du Snowboard". Hier kunnen snowboard liefhebbers het nieuwste materiaal testen, pro's ontmoeten en worden er de "Awards du Snowboard" uitgereikt. Verder een aantal nieuwe events die zeker de moeite waard zijn!

Zo wordt er voor de 1e keer het "Mondial du Freeski" gehouden. Hier demonstreren 15 merken hun nieuwste Freeski materiaal. Dit event vindt plaats op 25 en 26 oktober. Zal ook ongetwijfeld gepaard gaan met enkele party's hier en daar!

Wat verder in het seizoen nog een primeur: de Les 2 Alpes Poker week van 10 tot 16 januari. Er zijn thema tournaments voor alle niveaus. Verbaast me eigenlijk dat andere resorts hier nog niet op gekomen zijn, lijkt mij wel een mooie combinatie: overdag los op de pistes en 's avonds gezellig pokeren! Ben benieuwd!

Andere nieuwtjes in Les 2 Alpes zijn dat e 7 gratis liften worden aangeboden aan beginners (wel op de lager gelegen gedeelten natuurlijk). Op zich een mooi initiatief aangezien beginners hun skipas normaal gesproken niet optimaal benutten en dus eigenlijk te veel betalen.

Ook is er in het centrum van Les 2 Alpes een nieuwe attractie: de Robocoster. Deze lawine simulator laat je een 2 minuten lange lawine ervaren, waarvan 20 sec. absoluut donker zijn en het enige wat hoorbaar is zijn de lawine honden komt die naar je opzoek zijn! Spannend!

Source: touristikpresse.net, les2alpes.com

Lees ook:Altijd weer die keuze: kopen of huren?
Lees ook:Coole nieuwe site met snowboard filmpjes!
Lees ook:Videoverslag van Mondial du Ski
Lees ook:Nog wat filmpjes! Mocht je geïnspireerd zijn geraakt: Hals- und Beinbruch
Lees ook:Wintersport in Frankrijk op het web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.