Handschoenen met Warmte-Element!

Het Oostenrijkse Therm-Ic heeft een “hight-tech” oplossing voor koude vingers tijdens het skien of snowboarden…

Geen koude vingers meer met deze Therm-Ic PowerGlove handschoen! Het Oostenrijkse bedrijf Therm-Ic produceerde al warmte-elementen voor ski-en snowboardschoenen, maar deze gaan gepaard met een extern apperaatje. De warmte-elementen bij deze handschoenen zijn daarentegen in de handschoen weggewerkt!

Deze onzichtbare en superlichte elementen komen tot in de vingertoppen. Wanneer de handschoenen opgeladen zijn, geven ze 12 uur lang warmte af. Met de + en - knop kun je de warmte bepalen, er zijn daarbij 3 niveau’s. Als de accu’s leeg zijn kun je ze simpelweg weer opladen met de bijgeleverde lader. De oplaadtijd bedraagt zo’n 5 uur. Opladen ‘s avonds na het skien dus, dan zijn ze de volgende dag weer klaar!

Ik vind het er echt mooi uit zien! Maar wat wel een beetje jammer is: de prijs! De Therm-Ic PowerGlove is te koop voor een slordige € 300,-! Dan ga ik liever voor een paar goede wanten, daarin houden de vingers elkaar namelijk wel warm! Maar mocht je toch echt een vingerhandschoen willen die je vingers lekker warm houden, tja dan is dit een goede oplossing lijkt me!

Er is ook een vrouwen-handschoen, die ziet er als volgt uit:

A
A

Source: therm-ic.com

Lees ook:De sneeuw komt eraan!
Lees ook:Het begint er op te lijken: verse sneeuw in aantocht
Lees ook:Skiën: ook Worldcup in Wengen gecancelled
Lees ook:Zondag 25 februari: Trikke Skki testen in Landgraaf
Lees ook:Back to…de jaren 1900 tot 1920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.