Reisverslagen Wedstrijd: Simpel Winnen!

Nog maar eens een oproep voor de wintersporters voor wie de vakantie er weer op zit: doe mee aan de reisverslagen wedstrijd! Gewoon een leuk kort verslagje over jouw wintersport vakantie en je krijgt sowieso een Skiboot-Butler thuisgestuurd! Daarnaast maak je kans op een Sinner Goggle twv. €35,-! Doen dus! Een voorbeeld vind je hier.

Lees ook:SkiBoot-Butler Winnen?
Lees ook:Reisverslagen Wedstrijd 2008/2009!
Lees ook:Wie rijdt in deze Lamborghini Gallardo naar zijn werk?
Lees ook:Winnen, gratis en maak kans!
Lees ook:Ispo BrandNew Award Afl. 2: de SkiBoot Butler

2 reacties op “Reisverslagen Wedstrijd: Simpel Winnen!

  1. Monica

    Wat jammer toch dat zelfs na 2 keer insturen van mijn reisverslag van een week skiën in La Plagne hij ten eerste niet is geplaatst, maar toen ik daar een mail over stuurde, of er een reden voor is dat hij niet werd geplaatst, ik ook geen antwoord kreeg. Er vind dus kennelijk een selectie plaats voor plaatsing?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jesper Engels

    Beste Monica, er moet ergens iets fout zijn gegaan want bij mij is niks binnen gekomen. Er vind zeker geen selectie plaats en als ik iets had ontvangen had ik het sowieso geplaatst. Hetzelfde geld voor reageren op emails, dit gebeurd altijd binnen 24u. Probeer het dus alstublieft nog eens naar [email protected] én [email protected]. Excuses voor het ongemak maar zou leuk zijn om alsnog de reisverslagen te ontvangen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.