Skileraressen kalender 2010!

Waarom kijkt ze zo moeilijk? Kijk even verder zou ik zeggen...

Een nieuwe versie van de cult kalender met luchtig geklede skileraressen en skileraren. En wat voor één! Dit geeft vast een hele nieuwe dimensie aan je kinderen naar de skiles brengen. Een voorproefje van 15 foto’s!

Groot verschil tussen vrouwen en mannen foto’s
De dubbel kalender, mannen op de ene- en vrouwen op de andere zijde, is in samenwerking met Playboy gemaakt. De foto’s op deze kalender zijn door de Duitser Hubertus von Hohenlohe gemaakt. Wat me wel opvalt is dat de mannen er erg saai en conservatief opstaan. Dit terwijl de vrouwen in best extreme posities te vinden zijn. Hier tegenover staat dat de vrouwen wel minder herkenbaar zijn…

Herkent iemand zijn skilerares of skileraar?
De mannen en vrouwen op deze kalender komen uit 6 verschillende landen. Dikke kans dus dat er ook een Nederlander of Nederlandse tussen zit. Herkent je toevallig een leraar of lerares? Misschien die van je kinderen?

Kopen of ook mee doen?
De kalender kost € 34 en hier komen voor Nederland en België € 5 verzendkosten bij. Bestellen doe je op de website skilehrerinnen.at. Om zelf mee te mogen doen aan deze kalender moet je officieel wel skileraar of lerares zijn. Zo is nu de casting voor 2011 al weer aan de gang. Ooit skiles gegeven en je ziet jezelf wel zitten, klik dan hier!

Lees ook:Erotische skileraressenkalender 2008
Lees ook:TV dit weekend: niet zo heel veel wintersport
Lees ook:Tips voor Wintersporten met Kinderen
Lees ook:Volg het WK Skiën in Are op Eurosport
Lees ook:Wengen & Altenmarkt: toch nog wedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.