Twee nieuwe Landal Skilife parken in Oostenrijk!

Het aanbod van wintervakantiebestemmingen bij Landal GreenParks wordt uitgebreid met twee nieuwe parken in Oostenrijk: Landal Brandnertal en Landal Brandnertal Chalet Matin, beide gelegen in het sneeuwzekere Vorarlberg. Met deze toevoegingen biedt Landal nu wintervakanties in elf skiregio’s in Oostenrijk, Tsjechië, DuitslandBelgië en Zwitserland. Meer info en enkele beelden van de nieuwe parken!

Skigebied Brand
Het skigebied Brand/Bürserberg ligt nabij de stad Bludenz en strekt zich over verschillende bergtoppen uit tot het dorp Brand. Het gebied heeft een bereik tot ca. 2000 m hoogte en bestaat uit 55 km goed geprepareerde pistes, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. De 42 km langlaufloipes in het gebied staan bekend als de mooiste van Oostenrijk. Tevens zijn er veilige winterwandelroutes en een 3 km lange natuurrodelbaan. In december 2009 openen hier twee nieuwe parken van Landal GreenParks: Landal Brandnertal, direct aan de piste gelegen op 1170 m hoogte op het Tschengla Hochplateau, en Landal Brandnertal Chalet Matin, dat 900 m hoog ligt.

Klik op plaatje voor vergroting

::
:
Landal Brandnertal

Dit spiksplinternieuwe park is geheel gebouwd in traditioneel Oostenrijkse stijl. De 91 luxe apparte-menten, in grootte variërend van 4- tot 10-persoons, zijn gesitueerd in 11 grote chalets en in het hoofdgebouw. Hier zijn ook de receptie en het restaurant met zonneterras, een overdekt zwembad met een wellness center, een Bollo Club en een winkel met ski- c.q. mountainbikeverhuur gevestigd. Gelijk naast het park liggen de skilift, skischool en een kinderskischool met kinderskituin (vanaf 3 jaar) met middageten en verzorging en een Kinderskiland met o.a. tenten, avonturenwereld en heuvellandschap met bandlift.
:

Meer informatie over Landal Brandnertal >>
:
:

Landal Brandnertal Chalet Matin

Het appartementencomplex Landal Brandnertal Chalet Matin ligt op 900 m hoogte midden in het bergdorpje Bürserberg (Vorarlberg) en bestaat uit drie traditionele gebouwen die de appartementen en een restaurant herbergen. Deze ‘dependance’ van Landal Brandnertal is een aanrader voor wie op zoek is naar ontspanning en rust in een idyllische omgeving. Alle 28 luxe 4-, 6- en 8-persoonsappartementen van Chalet Matin bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende bergketens. De locatie is perfect voor skiliefhebbers: op slechts drie minuten lopen bevindt zich een skilift. Gasten kunnen tevens gebruik maken van de faciliteiten van het nabijgelegen Landal Brandnertal.

Meer informatie over Landal Brandnertal Chalet Matin >>
:
:

Waarom Landal?

“Voor wie op zoek is naar een rustige bestemming zonder massatoerisme, maar toch met voldoende faciliteiten op en rondom de pistes, zijn deze beide nieuwe parken beslist een aanrader”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks, die signaleert dat de wintervakantie zich tot een steeds belangrijker markt voor Landal ontwikkelt: “Vooral veel jonge gezinnen met kinderen kiezen voor hun eerste kennismaking met de wintersport voor het vertrouwde Landal. We spelen daar op in met veel activiteiten, animatie en met o.a. aparte skiclubs voor kids en Nederlands sprekende skileraren. We zijn bovendien goed ingesteld op gezinnen met kleine kinderen, die buiten de schoolvakanties op wintersport willen.”
:
:

Landal Ski Life
Alle bijzonderheden over de 11 winterbestemmingen van Landal GreenParks en de omliggende skiregio’s zijn te vinden in de nieuwe wintersportbrochure van Landal Ski Life. Ook is er een speciale website: www.landalskilife.nl. Hier vindt men alle informatie over de parken, de appartementen en chalets en de omgeving van de parken en is van elk park een video-impressie in de sneeuw te bekijken. Tevens worden de actuele sneeuwhoogtes en weersvoorspellingen vermeld.

De 11 winterbestemmingen op een rijtje:

Park
Oostenrijk
Landal Rehrenberg Skiregio Saalbach-Hinterglemm/Leogang
Landal Katschberg Skiregio Lungau
Landal Bad Kleinkirchheim Skiregio Bad Kleinkirchheim
Landal Hochmontafon Skiregio Gargellen/Montafon
Landal Brandnertal/Chalet Matin Skiregio Bürserberg/Brand
Zwitserland
Landal Resort Walensee Skiregio Flumserberg
Landal Vierwaldstättersee Skiregio Vierwaldstättersee
Tsjechië
Landal Marina Lipno Skiregio Lipno
Duitsland
Landal Hochwald Hunsrück
Landal Wirfttal Eifel
België
Landal Domaine Long Pré Ardennen

Lees ook:Landal Skilife heeft een goed seizoen!
Lees ook:Palüdbahn in Brandnertal wordt vernieuwd
Lees ook:Achtpersoonslift met stoelverwarming de nieuwe standaard?
Lees ook:Ski centrum Dordrecht afgebrand
Lees ook:Reisverslag Jos: Bad Klein Kirchheim

8 reacties op “Twee nieuwe Landal Skilife parken in Oostenrijk!

  1. Erik P

    Het wintersport voorpret seizoen is weer begonnen? Nice!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jesper Engels

      Hey Erik welkom terug! Op naar de eerste sneeuw zou ik zeggen!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Niek | wintersportgoedkoop.nl

    Deze nieuwe Skilife parken van Landal zien er erg netjes uit! De parken zijn niet eens prijzig, je hebt er dan een goedkope wintersport in ieder geval!

      /   Beantwoorden  / 
  3. JWP

    Wij hebben reeds geboekt voor 6 maart 2010.
    Zijn zeer nieuwsgierig hoe het park en pistes eruit zien.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ski in Oostenrijk

    2 jaar geleden naar Bad Kleinkirchheim geweest. Geweldig skiën in Sankt Oswald. De piste in Bad Kleinkirchheim was uitdagend voor de beginnend skiër. Helaas was er geen sneeuw buiten de pistes, dus konden we niet zoals op het filmpje het park binnenskiën. Dit jaar ziet het er gezien de eerste sneeuwval beter uit!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Frank

    Wij gaan deze winter naar Bad Kleinkirchheim

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.