Hoe kom jij de zomer door zonder ski’s?

Het is zover; de zomer staat voor de deur en de sneeuw is lang gesmolten. Het moment dat ik voor de laatste keer van de ski’s afstap heb ik al heimwee naar de prachtige witte bergen. Zucht! Begrijp me niet verkeerd, ook de zomer kan erg plezierig zijn, vooral als het lekker weer is en de Zeeuwse zee of een verre bestemming naar me lonkt. Maar toch, het verlangen naar de witte pistes is groot. Ook in de zomerse maanden ben ik bezig met het plannen van mijn wintersportvakantie een ook het nagenieten kan heerlijk zijn. Gezellig foto’s en filmpjes bekijken van de skivakantie(s) met vrienden of familie en alweer bedenken wat we volgend jaar gaan doen!

Op de rollerbank

In augustus of eerder ga ik na lange tijd weer op mijn ski’s staan! En oh, wat heb ik er zin in! Op een rollerbank in mijn woonplaats Utrecht welteverstaan, maar alles is beter dan wat ik afgelopen jaar tijdens de skivakantie heb gedaan. Erg moeilijk als je door je operatie niet mag skiën en genoegen moet nemen met zwembaden, bubbelbaden in de sneeuw en sauna’s. Klinkt erg verwend en ik moet toegeven: het was wel eens leuk voor een keertje, maar ik sta veel liever op de lange latten. Eerst moet ik nog even wachten op mijn MRI en röntgen uitslagen, omdat mijn knie nog steeds, tien maanden na mijn operatie, niet helemaal goed is. Intussen houd ik mijn ‘fingers crossed’ en hoop ik dat een tweede operatie uit blijft. Daarnaast ben ik lekker aan het rondsurfen op het net, op zoek naar leuke wintersportgebieden.

Hoe bereiden jullie je voor?

Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar hoe jullie je wintersportvakanties voorbereiden. Zijn jullie bijvoorbeeld, net als ik, al meteen na je laatste afdaling al aan het plannen? Of wachten jullie tot september wanneer de eerste sneeuw weer valt?

Lees ook:Mijn knieblessure: deel 1
Lees ook:In de schaduw van de Eiger
Lees ook:Record aantal unieke bezoekers!
Lees ook:Verse sneeuw in Snowworld
Lees ook:Even voorstellen: Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.