Live vanuit de Alpen: Arno en Jessica/ Le Grand Massif

Weer een blog van Le Grand Massif ambassadeurs Arno en Jessica, AlpAdventures. Deze keer gaat het over één van hun chalet d’hôte wintersporttrips, van 24 t/m 31 januari. Ben jij op zoek naar een gezellige wintersportweek, met half pension verzorging en een comfortabel verblijf? Lees dan maar eens verder.
:
:
:
:
:

Jessica & Arno nodigen je persoonlijk uit voor:

“het AlpAdventures chalet d’hôte” in Samoëns, van 24 t/m 31 januari”

Ben jij op zoek naar een gezellige wintersportweek, met half pension verzorging en een comfortabel verblijf? Dan kunnen wij je in de laatste week van januari een geweldige wintersporttrip aanbieden!

Zoals je in de TV uitzending van TROS Ik vertrek hebt kunnen zien, runnen wij onder de naam AlpAdventures een reis- en evenementenorganisatie in de Franse Alpen. Gedurende het zomer en het winterseizoen organiseren wij in le Grand Massif verrassende trips en grensverleggende events. Ons doel is het vinden van een geschikte accommodatie, in de vorm van een groot chalet, waar we tijdens alle seizoenen onze groepen een reis op maat aan kunnen bieden. Natuurlijk  hebben we niet stil gezeten het afgelopen jaar en hebben we al vele potentiële accommodaties bezocht hier in de omgeving. Voor deze winter al hebben we een groot en gezellig chalet gevonden waar we diverse groepen een geweldig verblijf aan kunnen bieden.

Daarom willen we je graag persoonlijk uitnodigen in ons AlpAdventures chalet d’hôte in Samoëns.

Jessica & Arno heetten jou graag van harte welkom tijdens de laatste week van januari, in het AlpAdventures chalet in het mooie dorpje Samoëns. Een geheel verzorgde week, inclusief 6 daagse skipas, verblijf op ruime kamers, gebruik van de sauna en natuurlijk onze heerlijke AlpAdventures half pension verzorging!  Je verblijft deze week samen met de andere bezoekers in het chalet en je geniet met elkaar van het AlpAdventures ontbijt en diner. Overdag is er de mogelijkheid om met je reisgenoten de pistes op te gaan en natuurlijk met elkaar te après skiën in het dorp of in het chalet. Een geweldige gelegenheid dus om  nieuwe mensen te ontmoeten, maar wel met de privacy van een eigen (1 of 2 persoons)kamer.

Chalet d’hôte service
Gedurende de week verblijf je op basis van de AlpAdventures half pension formule. Dit betekent dat je ‘s ochtends kunt aanschuiven aan een smakelijk ontbijt en dat we ‘s avonds zorgen voor een heerlijk diner, met een mooi glas wijn. Deze maaltijden worden geserveerd aan de grote gezamenlijke eettafel in de eetkamer van het chalet. Het verblijf is op basis van een  tweepersoonskamer. De kamers zijn over het algemeen erg ruim, met prima bedden en wasgelegenheid. Natuurlijk is het ook mogelijk om tegen een kleine bijbetaling te beschikken over een eigen eenpersoonskamer.

:

Extra arrangementen
Natuurlijk kun je met je 6 daagse skipas dagelijks lekker gaan boarden of skiën in het grote en uitdagende Grand Massif gebied. Maar daarnaast kunnen we je tijdens deze week nog een aantal grensverleggende extra activiteiten aanbieden. Je kunt hierbij denken aan:

- Gevorderde ski- en snowboardclinics
- Off piste tour met een gecertificeerde gids
- Dagtour naar de Vallée Blanche gletscher of Les Portes du Soleil
- en andere verrassende en grensverleggende acties…..!

Daarnaast zorgen we er graag voor dat alles voor je geregeld wordt tijdens de week. Huurmateriaal, (beginners)lessen en/of  speciale verzoeken? Wij regelen het graag voor je!

De prijs
De kennismakingsprijs hebben we speciaal voor jou zo scherp mogelijk vastgesteld:

€469,- p/p op basis van een tweepersoonskamer
€519,- p/p op basis van een éénpersoonskamer (zolang de voorraad strekt)

Deze prijs is inclusief:
- verblijf
- half pension verzorging
- 6 daagse skipas
- gebruik van de sauna
- AlpAdventures extra’s…..

Ga naar onze site voor meer informatie over deze trip en om je zo snel mogelijk in te schrijven. Want je weet het; vol = vol!

Het chalet besloten afhuren:
Mocht je nou toevallig met een groep op zoek zijn naar verblijf in een groot chalet in deze periode, dan ben je natuurlijk van harte welkom om het chalet besloten af te huren, met of zonder AlpAdventures verzorging.

Ook buiten deze periode hebben we dit en nog een ander groot chalet (14p) voor jouw groep beschikbaar. Heb je interesse in onze mogelijkheden in een van deze chalets of in onze andere verblijfsmogelijkheden, neem dan even contact met ons op. Lukt het je dit jaar niet meer om een leuke wintersporttrip met je groep in te plannen, dan kun je natuurlijk nu alvast een aanvraag plaatsen voor het komende seizoen.

Freeride trip:
Ben je eind januari niet in de gelegenheid, of ben je nog op zoek naar een grensverleggende snowboardtrip? Dan willen we je graag uitnodigen voor de AlpAdventures Freeride week van 28 maart t/m 4 april, ook in ons  chalet d’hôte in Samoëns. Een week lang veel meer leren over verantwoord off-piste boarden en natuurlijk vette freeride afdalingen maken!

We zien je graag je graag deze winter in het fantastische Grand Massif!

A bientôt!

Arno & Jessica
www.AlpAdventures.com

Lees ook:Live vanuit de Alpen: Arno en Jessica / Le Grand Massif
Lees ook:Live vanuit de Alpen: Arno en Jessica/ Le Grand Massif
Lees ook:Live vanuit de Alpen: Arno en Jessica/ Le Grand Massif
Lees ook:Live vanuit de Alpen: Arno en Jessica/ Le Grand Massif
Lees ook:De Alp Adventures van Arno en Jessica

Eén reactie op “Live vanuit de Alpen: Arno en Jessica/ Le Grand Massif

  1. Kees Jansen

    Grand Massif is een top gebied! Heb er zelf afgelopen jaren om de hoek gewoond! Lekker groot gebied met mooie afdalingen. Ook genoeg rustige afdalingen als je niet te dicht bij het centrum van Flaine in de buurt komt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.